tirsdag den 17. maj 2011

Vildskab & Varulve

En anderledes kærlighedshistorie, hvor vi møder den 17årige Grace - som overlevede et ulveangreb, da hun var lille. Siden da har hun følt sig mere knyttet til ulvene og skoven, som ligger bag hendes hjem. Især er hun fascineret af hanulven, som altid holder øje med hende. Men hun ved ikke, hvorfor.

Sam lever to liv : i den kolde vinter er han ulv med sit kobbel i skovene og i den varme sommer er han en 18årig dreng, som arbejder i en boghandel.

Historien bliver fortalt af skiftevis Grace og Sam, men den er let at følge med i alligevel. Uundgåeligt bliver de tiltrukket af hinanden, og selvom Grace finder ud af, at Sam er en varulv - bliver de forelskede.

Herefter handler historien om at blive accepteret, at holde fast i sine følelser på trods af forskelligheder, at den ene føler sig mere som ulv end menneske - mens den anden gerne vil forblive menneske.

I følge min mening er det en fin kærlighedshistorie, sproget er let og flydende. Men man skal være interesseret i kærlighed, prøvelser og varulve for at synes godt om den - typisk dem, som også kunne lide at at læse Twilight. Her minder Sam om Jacob.

Målgruppen må være piger fra 12 år og opefter. Og det passer rigtigt godt i dette her tilfælde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar